Pit leercoach logo

Pit staat voor groei en ontwikkeling naar eigen daadkracht, zodat je gaat weten hoe je leren en plannen het beste kunt aanpakken. En het ook gaat doen!

In de puberteit verandert van alles op lichamelijk, cognitief, sociaal en emotioneel gebied. Sporten en met vrienden afspreken zijn ook heel belangrijk voor je ontwikkeling. Vaak komt er zoveel op je af dat het moeilijk is om alles te combineren en organiseren.     

Onderzoek wijst uit dat huiswerk plannen, verdelen en organiseren de grootste struikelblokken zijn voor pubers.

Mijn naam is Linda van Veldhoven. (1981) Na mijn Pabo opleiding bij de Fontys te Eindhoven (2003)  ben ik gaan werken in het voortgezet onderwijs in Weert.  Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan om mij verder te blijven ontwikkelen. (o.a. docent Nederlands, master SEN Remedial teaching, docent Pedagogiek). Inmiddels heb ik ervaring opgedaan van vmbo t/m vwo en ervaring op het gebied van gepersonaliseerd leren.

Mijn passie is om leerlingen verder te kunnen helpen in hun onderwijsontwikkeling, zodat ze een ontspannen schooltijd hebben. Wanneer leerlingen goed in hun vel zitten én weten hoe ze effectief kunnen leren, blijft er ook nog genoeg vrije tijd over.

Naast mijn werk als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs, wil ik leerlingen helpen om de onderwijstijd zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Met Pit!